3.-6. trinn: Gullbillettlekse uke 38/39

BER 2019 AV MARIUS ASTRUP THORESEN

Hei, dette foregår slik: For å få en gullbillett må hvert klipp øves 10 ganger. Typisk: å synge hvert klipp 3-4 ganger pr dag i 3- 4 dager før neste onsdagsøvelse. Når man har 10 gullbilletter får man en liten premie (typisk i løpet av 10-12 uker). Klikk på denne linken og skriv inn navn og antall ganger sunget underveis (feks 0,3 den første dagen man synger gjennom hvert klipp 3 ganger. Alle ganger teller, man kan legge sammen over flere uker selv om man ikke rekker 10 ganger pr uke)

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VfAO66rjh2IHpriGc-TDKz_UPkozXKEk1Jh-SXc3Lf0/edit?usp=sharing

Tøff i pyjamas

spotify:track:1C7XaOWpWOkYUOUP3XUtmI

Bydur i du – Domkirkeverset

Kvelden lister seg på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *