5.-7. trinn Mozart Requiem-spurt.

Uke 5

Hold ut, det blir konsert (før eller siden, og sannsynligvis 18. april)!

Hvis dere ikke fikk øvd noe særlig forrige uke, kan dere gjerne scrolle ned til uke 4 og sveipe innom den også.

Hvert klipp 3 ganger år dag.

Akkurat dette partiet er skikkelig vanskelig, imponert hvis dere får det til. Her er det i langsomt tempo:

Denne er ganske lett:

Uke 4

Gjør hvert klipp 3 ganger hver dag! (Det tar litt over 7 minutter)

Her er Hosanna 2, litt forskjellig fra den du akkurat har sunget:

Uke 3

Hei, pga en feil ble ikke uke 2 publisert slik det så ut som for meg. Det betyr at vi ligger litt bak skjemaet. Derfor: hvis dere i vinterferien kan klare å øve på både uke 2 og uke 3 hadde det vært topp!

Rex, betyr konge.

Gjør hvert klipp 3 ganger hver dag.

Her er Hostias, en bønn om en bra overgang:

Uke 2

Det første dere gjør hver dag er å synge gjennom én gang hele Kyrie 2 satsen i sin helhet (i langsomt tempo). Noah du lærer så fort at du ikke behover å ta uke 1-leksa bare hopp inn her hvor de andre er i uke 2.

Her kommer Kyrie 1 satsen, som er den første satsen i Mozarts Requiem. Den er enklere, men det er noen vanskelige og lyse partier å slite med der også. Syng gjennom hver bit 3 ganger hver dag, det holder. Men det må være hver dag! Husk å forhandle frem en liten belønning for daglig øving hjemme! : )

————————————————————————————————————–

Uke 1

Hei, da er vi klare for å lære alle satsene frem mot konsertdato 18. april. 10 minutter daglig skal holde! Lag et belønninsgregime hjemme, dere kan forhandle frem godteri, skjermtid eller andre ting nå, foreldre er svak for klassisk sang! : )Vi starter med den vanskeligste satsen. Kyrie 2. Kan dere den, kan dere klare alt. Jeg har satt ned tempoet.

Alle videoen tar 2 minutter og 43 sekunder til sammen. Pugg klipp hvert klipp 3 ganger. Husk å syng sterkt, ikke noe mumling.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *