4. trinn Mozart Requiem-spurt

Uke 3

Hei, her er Rex. Hvert klipp 3 ganger «daglig». Det blir under 4 minutter så gjør litt på uke 2. også. : ). Vi satser på at det blir konsert 18. april.

Uke 2

Prøv å få øvd 10 minutter daglig!!! Da kan vi klare å lære hele Mozart Requiem! Tenk det??!!

Først syng gjennom hele Kyrie 2 en gang hver dag (dette er den vanskeligste satsen som omtrent finnes, klarere dere den klarer dere alt!!!!) (Hvis dere ikke øvde forrige uke, kan dere scrolle ned og gjøre uke 1 i stedet, der finner dere denne satsen i biter, gjør det først, men supert hvis dere kan gjøre begge ukene, altså, da henger dere skikkelig med!)

Her er Kyrie 1, den er lettere (men ikke lett). Gjør hver bit 3 ganger, hver dag! : )

Uke 1

Hei, 18. april håper vi på å synge konsert med Mozarts Requiem i Grønland kirke (sannsynligvis med strømming). 4. trinn er med på de satsene vi rekker å øve inn. Her er ukas lekse. Dette er den vanskeligste satsen, klarere dere den klarer dere alt! Jeg har satt ned tempoet en del så det blir lettere å lære. Pugg hver bit 3 ganger hver dag, det tar mindre enn 10 minutter. Husk å forhandle frem en belønning hjemme for daglig øving! Ikke bry dere om det dere ikke får til, bare gjør så godt dere kan, det kommer enklere satser etterhvert : )

Husk å syng sterkt, ikke noe mumling.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *